Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 25 dkg száraz fodros tészta 10 dkg zöldborsó 10 dkg reszelt, füstölt sajt 20 dkg házi füstölt sonka 1 dl tej 2 dl tejföl 1 ek olaj A tálaláshoz: 1 dl tejföl 10 dkg füstölt reszelt sajt Elkészítése: A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A borsót is megfőzzük. A sonkát apróra vágjuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2014.05.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 25 dkg száraz fodros tészta
  • 10 dkg zöldborsó
  • 10 dkg reszelt, füstölt sajt
  • 20 dkg házi füstölt sonka
  • 1 dl tej
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek olaj

A tálaláshoz:

  • 1 dl tejföl
  • 10 dkg füstölt reszelt sajt


Elkészítése:

A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A borsót is megfőzzük. A sonkát apróra vágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk.

Egy tálban összekeverjük a tésztát a sonkával, borsóval, tejjel és a tejföllel. Egy tepsibe simítjuk, majd megszórjuk reszelt sajttal.

200 fokos sütőben szép pirosra sütjük. Tálaláskor tányérra szedjük, egy kis tejföllel még meglocsoljuk, reszelt sajttal megszórjuk, majd mikróba tesszük,míg a sajt rá nem olvad.
Gyors, finom, laktató étel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is