Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Ananász torta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A piskóta hozzávalóiból a szokásos módon magas piskótát sütünk egy 22 cm-es tortaformában. (A fehérjét felverjük a cukor felével, a sárgákat kikeverjük a maradék cukorral. A habhoz adjuk felváltva a (sütőporos) lisztet és a sárgákat, majd laza mozdulatokkal beleforgatjuk. Tűpróbáig sütjük. Rácson hagyjuk kihűlni.) Ha kihűlt akkor három egyenlő részre vágjuk. A tejszínt elkezdjük felverni, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.11.05.

Piskóta

Krém

Díszítés

Elkészítése

A piskóta hozzávalóiból a szokásos módon magas piskótát sütünk egy 22 cm-es tortaformában. (A fehérjét felverjük a cukor felével, a sárgákat kikeverjük a maradék cukorral. A habhoz adjuk felváltva a (sütőporos) lisztet és a sárgákat, majd laza mozdulatokkal beleforgatjuk. Tűpróbáig sütjük.

Rácson hagyjuk kihűlni.) Ha kihűlt akkor három egyenlő részre vágjuk.

A tejszínt elkezdjük felverni, majd egy perc után hozzáadjuk a pudingporokat. Lassú fokozaton folytatjuk a verést, nehogy csomós maradjon a puding, majd magas fokozaton keményre verjük.

Az ananászt lecsöpögtetjük és hozzáadjuk a krémhez. Az alsó lapot megkenjük a krém felével, rátesszük a középsőt és erre kenjük a maradékot, majd erre tesszük a harmadik lapot. A díszítéshez szánt tejszínt felverjük és ízlés szerint dekoráljuk a tortát.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is