Elkészítése
sütőt előmelegítem 180 fokra, majd a tészta hozzávalóiból, gyümölcstortaformában, 20-25 perc alatt piskótát sütök. Miután elkészült, hagyom kihűlni. Amíg a piskóta hűl, vaníliapudingot készítek a szokásos módon, és amikor a puding kész, ráöntöm a kihűlt tortalapra.
Ezután két banánt felszeletelek, és a torta tetején szépen elrendezem. A színtelen tortazselét a csomagolásán található utasítás szerint elkészítem, majd óvatosan a torta tetejére kanalazom. Hagyom egy kicsit hűlni, majd beteszem a hűtőbe néhány órára, hogy az ízek jól összeérjenek.
Sztori
Ezt a tortát édesanyámtól tanultam, és a párom egyik kedvence lett. Gyakran kéri, hogy készítsem el, és nemrég a testvérének és unokatestvérének is elkészítettem, akik szintén nagyon szerették. Ez a torta mindig nagy sikert arat, és ha valaki időszűkében van, akár kész bolti tortalapot is használhat hozzá, az eredmény ugyanolyan finom lesz.
