A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgáját a cukorral kihabosítjuk, majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet. Egy kevés fehérjehabbal fellazítjuk a masszát, majd óvatosan beleforgatjuk a maradék fehérjehabot.
A masszát egy olajozott tortaformába öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Ha megsült, teljesen kihűtjük.
Amíg a piskóta sül, elkészítjük a krémet. A zselatint a csomagoláson lévő utasítás szerint előkészítjük. A túrót villával áttörjük, majd összekeverjük a porcukorral, a citrom levével és héjával. A habtejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan a túrós keverékhez adjuk. Végül a folyósra melegített zselatint is belekeverjük.
A barackot lecsepegtetjük. 3-4 fél barackot csíkokra, majd kis kockákra vágunk.
A kihűlt piskótát félbevágjuk. Az alsó lapot megkenjük a túrós krém felével, majd egyenletesen rászórjuk a felaprított barackot. Ráhelyezzük a piskóta tetejét, és bevonjuk a maradék krémmel. Ha nem maradt elég krém a bevonathoz, extra tejszínt verünk fel, és ezzel fedjük be a torta tetejét és oldalát.
Habzsákból habrózsákat nyomunk a tortára, és a maradék barackot cikkekre vágva elrendezzük rajta. A tortát hűtőben pihentetjük legalább 2-3 órán át, hogy a zselatin megszilárduljon és az ízek összeérjenek.