A tojásokból piskótát készítünk a szokott módon. A masszát egy 26*37 cm-es tepsibe öntjük és előmelegített sütőben készre sütjük 180 fokon.
A sütőből kivéve még melegen feltekerjük és hagyjuk kihűlni, melyet a következő krémmel töltünk meg.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját, melyeket gőz felett felvertünk előtte, végül a rumot. A kihűlt piskótát megtöltjük, ismét feltekerjük, majd hűtőbe tesszük. Felhasználás előtt ujjnyi szeletekre vágjuk.
A torta belsejéhez a tojások sárgáját a két féle cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a fahéjat, majd a kakaót. A tejet felmelegítjük, majd beletesszük az étcsokoládét, majd amikor elolvadt, akkor a tojásos masszához adjuk és gőz felett besűrítjük. A zselatint kb 0,5 dl vízben feloldjuk és melegen a krémhez keverjük, melyet kihűtünk. Végül óvatosan belekeverjük a kemény habbá vert tejszínt is.
Ekkor 1 cm vastagságúra felszeleteljük a piskótatekercset, kibélelünk egy gömbölyded hasú üveg vagy porcelán tálat folpackkal és körben belerakjuk a piskótatekercseket. Annyit félreteszünk, mellyel a tálat zárjuk.
Beleöntjük a krémet és végül a piskótatekerccsel zárjuk, melyet folpackkal betakarunk.
3-4 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor kiborítjuk a tálból és mint a tortát, szeleteljük.