Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Charlotte torta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

lőször a tésztához szükséges alapanyagokat készítjük elő, majd kisütjük. Elsőként a piskótatekercset készítjük el, mert annak több időre van szüksége a hűléshez. Melegen feltekerjük, majd kihűlés után lekvárral megkenjük. A krémhez tejből, cukorból, vaníliás cukorból és pudingporból krémet főzünk, amit hűlni hagyunk. Hűtés előtt egy kis adagot kiveszünk a krémből a díszítéshez, és hozzákeverünk 5 […]

Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.05.

Tésztához

Piskóta tekercshez

Krémhez

Elkészítése

lőször a tésztához szükséges alapanyagokat készítjük elő, majd kisütjük. Elsőként a piskótatekercset készítjük el, mert annak több időre van szüksége a hűléshez. Melegen feltekerjük, majd kihűlés után lekvárral megkenjük.

A krémhez tejből, cukorból, vaníliás cukorból és pudingporból krémet főzünk, amit hűlni hagyunk. Hűtés előtt egy kis adagot kiveszünk a krémből a díszítéshez, és hozzákeverünk 5 dkg margarint. Az őszibarackot kis kockákra vágjuk, és belekeverjük a kihűlt pudingba. A zselatint felmelegítjük, majd langyosan hozzákeverjük a pudinghoz. Végül beleforgatjuk a felvert tejszínhabot, és lazán összekeverjük az egészet.

A lekváros piskótatekercset felszeleteljük, és kibélelünk vele egy félgömb alakú formát. Ebbe rétegezzük az előzőleg elkészített krémet, majd a csokis piskótalapot. A torta alját egy sárga kerek piskótalappal zárjuk le. A tortát egy napig a hűtőben hagyjuk dermedni. A külsejét a félretett pudinggal díszítjük, fantáziánk szerint. A tortát tortaszerűen szeleteljük, és tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Profiknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is