Elkészítése
lőször a tésztához szükséges alapanyagokat készítjük elő, majd kisütjük. Elsőként a piskótatekercset készítjük el, mert annak több időre van szüksége a hűléshez. Melegen feltekerjük, majd kihűlés után lekvárral megkenjük.
A krémhez tejből, cukorból, vaníliás cukorból és pudingporból krémet főzünk, amit hűlni hagyunk. Hűtés előtt egy kis adagot kiveszünk a krémből a díszítéshez, és hozzákeverünk 5 dkg margarint. Az őszibarackot kis kockákra vágjuk, és belekeverjük a kihűlt pudingba. A zselatint felmelegítjük, majd langyosan hozzákeverjük a pudinghoz. Végül beleforgatjuk a felvert tejszínhabot, és lazán összekeverjük az egészet.
A lekváros piskótatekercset felszeleteljük, és kibélelünk vele egy félgömb alakú formát. Ebbe rétegezzük az előzőleg elkészített krémet, majd a csokis piskótalapot. A torta alját egy sárga kerek piskótalappal zárjuk le. A tortát egy napig a hűtőben hagyjuk dermedni. A külsejét a félretett pudinggal díszítjük, fantáziánk szerint. A tortát tortaszerűen szeleteljük, és tálaljuk.
