Elkészítése
Piskóta:
A 3 egész tojást 3 evőkanál cukorral 10 percen keresztül habosra keverjük, majd hozzádolgozunk 3 evőkanál lisztet.
Egy 24 cm-es tortaforma aljára sütőpapírt vágunk, majd a masszát beleöntjük.
180 fokon 15 perc alatt megsütjük.
Még 2 darab piskótalapot sütünk a megmaradt hozzávalókból.
A kisült lapokat lekenjük baracklekvárral.
Krém:
A pudingporokat, lisztet, cukrot a tejjel csomómentesre kikeverjük, majd felfőzzük és ezután kihűtjük.
A kihűlt krémet a vajjal, a citrom levével habosra kikeverjük. A tejszínt kemény habbá verjük és a vajas krémmel összedolgozzuk.
Összeállítás:
A krémmel megtöltjük a lapokat és a torta oldalát, tetejét is körbekenjük.
A csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, simára keverjük és bevonjuk vele a tortát.
A megmaradt krémet habzsákba tettem és a tortát körben feldíszítettem.
A szívet gyöngyökkel raktam ki. A krém rózsák tetejére áfonyás csokoládé drazsét tettem, majd kis orchideákkal díszítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!









