A lisztet a munkalapra szitáljuk, és mélyedést nyomunk bele. Hozzáadjuk a tojást, a vajat darabokban a liszt közepébe tesszük, majd bele szórjuk a cukrot és a vaníliás cukrot. Az egészet sima tésztává dolgozzuk. A tésztát fóliában legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
A tésztát tortaforma nagyságának megfelelően kinyújtjuk. A kivajazott és morzsával megszórt formába tesszük, és a tészta peremét megemeljük. A felezett barackokat lecsepegtetjük, és a tésztán elrendezzük.
A tojásokat a cukorral és citromaromával habosra felverjük. Először a túrót, majd az átszitált pudingport, végül a tejet keverjük hozzá. A túrómasszát a tésztára terítjük, és 180 fokon kisütjük.
A kisült tésztát vegyük ki a sütőből, és egy rácson hűtsük ki. Vegyük ki a formából, és helyezzük el egy tálcán. Díszítsük a tortát citromkarikákkal és levelekkel. Hintsük meg porcukorral, és tálalásig tegyük hűtőszekrénybe.