Elkészítése
A linzerhez a tojáson kívűl mindent egy késes konyhai robotgépben 10 másodperc alatt összekeverünk, majd vékony sugárban hozzáöntjük a tojást is. Ezután gép 15 másodperc alatt készre dolgozta (én már csak így készítem a hasonló tésztákat, de természetesen kézzel is összegyúrható).
Fóliába csomagoljuk a tésztát és 1 órán hűtőben pihentetjük.
2 részre osztjuk a hideg tésztát és 4 mm vastagságúra nyújtjuk. Ebből a mennyiségből a kimaradt tésztából lett 5 kisebb linzerkarika. A szív alakú sablont a netről nyomtattam ki, ez alapján vágtam körbe a 2 lapot.
Sütőpapíros tepsin, 180 fokon kb 35 perc alatt megsütjük a lapokat.
A krémhez először a pudingot felfőzzük a tejben.
A pudingot hűtés után krémesre keverjük a túróval.
A tejszínben elkeverjük a cukrot és kemény habot verünk belőle, végül összekeverjük a kétféle krémet.
Simacsöves habzsákból töltjük és diszítjük.
A díszítéshez használhatunk: epret, málnát, áfonyát, mini gerberát, cukormentes fehárcsokiból készült bon-bon szívecskét (plusz pici piros ételfestéket).


