Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Csokoládétorta párizsi krémmel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A piskóta készítése: A tojások fehérjét habosra keverjük, apránként hozzáadva a cukrot, majd kemény habbá verjük. A tojások sárgáit egyenként belekeverjük és fokozatosan beleszórjuk a kakaóporral és sütőporral elkevert, majd átszitált lisztet. A masszát 3 részre osztjuk és sütőpapírral bélelt tepsiben (23*38 cm) egyenként. 180 fokra melegített sütőben megsütjük kb 10 perc alatt. A krém […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2019.04.26.

Tészta:

Krém:

Bevonás

Elkészítése

A piskóta készítése:

A tojások fehérjét habosra keverjük, apránként hozzáadva a cukrot, majd kemény habbá verjük. A tojások sárgáit egyenként belekeverjük és fokozatosan beleszórjuk a kakaóporral és sütőporral elkevert, majd átszitált lisztet.

A masszát 3 részre osztjuk és sütőpapírral bélelt tepsiben (23*38 cm) egyenként. 180 fokra melegített sütőben megsütjük kb 10 perc alatt.

A krém készítése:

A krémhez a tejszínt felmelegítjük a cukorral, majd belekeverjük a kakaót, a csokoládét és a vaj felét. Amikor szép sima, félretesszük hűlni.

Ha teljesen kihűlt, hozzáadjuk a vaj másik felét és jól összedolgozzuk. Felverjük és jól kihabosítjuk.

Összeállítás:

A lapokat betöltjük a krémmel, majd a tetejét és az oldalát is körbekenjük vele.

A csokoládét az étolajjal mikróban felolvasztjuk, simára keverjük, majd a tortát bevonjuk vele. Hagyjuk megdermedni, majd ízlés szerint díszítjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Születésnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is