Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Csupa csokis Torta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Piskóta: Elkészítjük és megsütjük a piskótát a szokásos módon. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd kettévágjuk, hogy megtölthessük. Csokis krém: A csokoládépudingot a tejjel megfőzzük, és még forrón hozzáadjuk az étcsokoládét, amelyet beletördelünk. Kevergetve hagyjuk, hogy a csokoládé teljesen felolvadjon. Amikor kihűlt, néha megkeverjük, hogy ne bőrösödjön. A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kihűlt […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Orsolya Kovács
Beküldte: 2013.02.07.

Piskóta

Krém

Elkészítése

Piskóta:

Elkészítjük és megsütjük a piskótát a szokásos módon. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd kettévágjuk, hogy megtölthessük.

Csokis krém:

A csokoládépudingot a tejjel megfőzzük, és még forrón hozzáadjuk az étcsokoládét, amelyet beletördelünk. Kevergetve hagyjuk, hogy a csokoládé teljesen felolvadjon. Amikor kihűlt, néha megkeverjük, hogy ne bőrösödjön.

A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kihűlt csokis pudingot és a kakaóport. Az egészet alaposan elkeverjük, hogy krémes állagot kapjunk.

Összeállítás:

A kész krémből keveset félreteszünk a díszítéshez. A maradék krémmel megtöltjük a kettévágott piskótát, majd kívülről is körbekenjük vele a tortát.

Tálalás:

A félretett krémmel tetszés szerint díszítjük a tortát. Fogyasztás előtt érdemes hűtőbe tenni, hogy a krém megszilárduljon. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Orsolya Kovács
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is