Elkészítése
Piskóta:
Elkészítjük és megsütjük a piskótát a szokásos módon. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd kettévágjuk, hogy megtölthessük.
Csokis krém:
A csokoládépudingot a tejjel megfőzzük, és még forrón hozzáadjuk az étcsokoládét, amelyet beletördelünk. Kevergetve hagyjuk, hogy a csokoládé teljesen felolvadjon. Amikor kihűlt, néha megkeverjük, hogy ne bőrösödjön.
A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kihűlt csokis pudingot és a kakaóport. Az egészet alaposan elkeverjük, hogy krémes állagot kapjunk.
Összeállítás:
A kész krémből keveset félreteszünk a díszítéshez. A maradék krémmel megtöltjük a kettévágott piskótát, majd kívülről is körbekenjük vele a tortát.
Tálalás:
A félretett krémmel tetszés szerint díszítjük a tortát. Fogyasztás előtt érdemes hűtőbe tenni, hogy a krém megszilárduljon. Jó étvágyat!
