A csokipudingport 15 dkg cukorral és a hideg tejjel simára keverjük, majd sűrű krémet főzünk belőle. Közben a tejszínt 2 habfixálóval kemény habbá verjük. A puha margarint 15 dkg cukorral simára kikeverjük, majd hozzáadjuk a fél kis üveg vérnarancs aromát. Ezt alaposan elkeverjük, és hozzáadunk 3 evőkanál felvert tejszínhabot. Ezután a langyosra hűlt pudingkrémmel simára dolgozzuk.
A kuglófformát folpackkal kibéleljük, és hideg vízzel kiöblítjük. A forma aljára 3 evőkanál krémet teszünk, erre pedig 3 egész és 2 fél babapiskótát helyezünk. A forma feléig újra krémet simítunk, majd a maradék babapiskótát is belenyomkodjuk. Végül a maradék krémet egyenletesen elsimítjuk a tetején, és a desszertet hideg helyen egy éjszakán át hűtjük.
Másnap a süteményt megszórjuk 5 dkg kókuszreszelékkel, majd egy kör alakú tortatálcára fordítjuk. Ekkor óvatosan lehúzzuk róla a folpackot, és keményre vert tejszínhabbal bevonjuk. Villával csíkokat húzunk a hab tetejére, végül színes tortadarával díszítjük. Tálalásig hideg helyen tartjuk.