Elkészítése
A cseresznyét a cukorral, a fahéjjal és a vízzel egy lábasba tesszük, és 10 percig főzzük. Folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a búzadarát, és sűrűre főzzük.
Egy tortaforma alját kirakjuk babapiskótával, majd ráöntjük a forró masszát, és egyenletesen elsimítjuk.
A pudingport a tejjel és a cukorral csomómentesre keverjük, majd folyamatos kevergetés mellett sűrűre főzzük. A kész pudingot a darás rétegre öntjük, és eloszlatjuk.
Az epret megmossuk, felszeleteljük a banánnal együtt, majd elrendezzük a torta tetején.
A tortazselét a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük, majd még melegen egyenletesen ráöntjük a gyümölcsökre.
A tortát legalább 2-3 órára hűtőbe tesszük, majd óvatosan kivesszük a formából, és tálcára helyezzük.
