Elkészítése
A sütőt melegítsük elő 170 fokra.
A piskóta elkészítéséhez válasszuk szét a tojásokat. A tojássárgákat és a fruktózt fehéredésig habosítjuk. A fehérjét kemény habbá verjük a sóval.
A tojássárgáját egy kevés habbal lazítsuk fel, majd óvatosan forgassuk bele a többi habot, végül forgassuk hozzá óvatosan a mandulalisztet.
A kész masszát vajjal kikent 24 cm-es kapcsos tortaformába adagoljuk és nagyjából 25-30 perc alatt megsütjük.
Közben készítsük el a krémet. Ehhez a tejszínt öntsük egy robotgép táljába és verjük kemény habbá. Folyamatos keverés közben adagoljuk hozzá a zselatint, majd a citrom levét, narancs héját végül a joghurtot.
A kihűlt piskótát hagyjuk a tortaformában kihűlni, majd kanalazzuk rá a joghurtos krém felét. Ezután helyezzünk rá ízlés szerint a gyümölcsökből. A maradék krémet terítsük a gyümölcsökre és tört mandulával vagy gyümölcsökkel díszítsük.

