A szikkadt kifliket karikára vágjuk. A tejet a kristálycukorral felmelegítjük, majd meglocsoljuk vele a kifliket, hogy jól átázzanak. A darált diót összekeverjük a porcukorral, majd alaposan összedolgozzuk a megáztatott kiflivel.
Egy tortaformát kivajazunk, és belesimítjuk a diós-kiflis masszát. 180 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük, majd hagyjuk langyosra hűlni. Közben a vaníliás pudingot a tejjel és kristálycukorral felfőzzük, majd a langyos kifli alapra öntjük, és egyenletesen eloszlatjuk.
A gyümölcsöket megpucoljuk: a narancsot és a banánt felkarikázzuk, a kivit pedig cikkekre daraboljuk. Ezekkel díszítjük a torta tetejét.
A zselatinport egy tálba tesszük, forró vízzel felöntjük, és körülbelül fél percig keverjük, amíg teljesen feloldódik, majd óvatosan a torta tetejére öntjük. Miután a zselatin megkötött, kivesszük a tortát a formából, és tálcára helyezzük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!