A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
A tortaforma alját (24 cm) sütőpapírral kibéleljük, majd a masszát beleöntjük. 180 fokon kb 12-15 perc alatt megsütjük.
Elkészítjük a krémet. A pudingport a tejben felfőzzük, majd kihűtjük.
A túrót a porcukorral, vaníliás cukorral, narancs jól megmosott, majd reszelt héjával kikeverjük.
A zselatint 2 dl ananászlében felmelegítjük, majd langyosra hűtjük. A tejszínt keményre verjük.
A cukros túrót összekeverjük a kihűlt pudinggal, majd a vajjal kihabosítjuk. A kihűlt zselatint is hozzáadjuk, végül a keményre vert tejszínt és az ananász darabokat is beleforgatjuk. A kész krémet jól lehűtjük.
A tortaforma aljára visszatesszük a piskótánkat. Körberakjuk az ananászlébe mártott babapiskótával, majd a krémet egyenletesen eloszlatjuk benne. A megmaradt babapiskótával kirakjuk a krémet.
A vaníliás pudingport a tejben a cukorral felfőzzük és a piskótákra öntjük még forrón. Kicsit várunk, hogy megdermedjen, majd vékonyra szelt narancs szeletekkel és meggyszemekkel kirakjuk.
A tortazselét a tasak hátoldalán lévő utasítások szerint elkészítjük. Amikor kezd kocsonyásodni, akkor a gyümölcsökre öntjük.
Hűtőbe tesszük legalább 6 órára, majd felvert tejszínnel díszítjük.