A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét 4-5 deka cukorral kemény habbá verjük. A sárgáját a maradék cukorral, vízzel és olajjal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét, végül a sütőporral elkevert lisztet. Margarinnal kikent, 26 cm-es tortaformába öntjük, és 160-170 fokon megsütjük. Ha kisült és kihűlt, kettévágjuk, és az egyik felét visszatesszük a formába.
A krémhez a tejhez adjuk a tojásokat, lisztet és cukrot, majd gőz felett, állandó keverés mellett besűrítjük. A zselatint langyos vízben feloldjuk, és hozzákeverjük a főzött krémhez. A habtejszínt kemény habbá verjük, hozzáadunk egy doboz mascarponét, narancsot, ananászt, majd az egészet összekeverjük a főzött krémmel. Ezt a krémet öntjük a torta alsó lapjára, majd a másik lapot rátesszük, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap levesszük a forma oldalát. A cukrot a tojásfehérjével gőz felett kemény habbá verjük, és ezzel díszítjük a tortát.