A tésztához az 5 egész tojást és 5 tojássárgáját a cukorral együtt habosra keverjük, míg kemény nem lesz. Ezután felváltva hozzáadjuk a lisztet és az 5 tojásfehérjéből készült kemény habot. Erősen kikent és lisztezett tortaformában vagy tepsiben 5 vékony lapot sütünk 180 fokon, világosra. A megsült lapokat széles kés segítségével deszkára csúsztatva hagyjuk kihűlni, és melegen ne rakjuk egymásra, hogy ne görbüljenek meg.
A krémhez a vaj kivételével az összes hozzávalót sűrű krémmé főzzük, majd hagyjuk langyosra hűlni. Ekkor hozzáadjuk a vajat, és kihabosítjuk.
A legszebb laphoz elkészítjük a karamellmázat: a cukrot világosra pirítjuk, hozzáadjuk az ecetet, és gyorsan a lapra öntjük. Megvajazott késsel elsimítjuk, majd ugyanazzal a késsel jelöljük be a szeletek helyét. A többi lapot vékonyan megkenjük a krémmel, egymásra helyezzük, majd a torta oldalát is bekenjük a maradék krémmel. A karamellás lapot a tetejére tesszük, és ízlés szerint díszítjük.