A fehércsokit apróra vágjuk, majd a felhevített habtejszínben megolvasztjuk. Ugyanígy járunk el az étcsokival is, mindkét keveréket 4 órára hűtőbe tesszük.
A kekszet morzsalékosra törjük, az olvasztott margarinnal és egy evőkanál cukorral összedolgozzuk. A masszát egy sütőpapírral bélelt tortaforma aljába nyomkodjuk, és fél órára hűtőbe tesszük.
A gyümölcsöt narancslével és három evőkanál cukorral felforraljuk, majd hozzáadjuk a hideg vízzel elkevert zselatint. A gyümölcsös réteget a kekszalapra öntjük, és ismét 4 órára hűtőbe tesszük.
A fehércsokis és étcsokis masszát külön-külön habbá verjük, két-két csomag vaníliás cukorral és habfixálóval. Az apróra vágott étcsokit a fehércsokis habba, a fehércsokit az étcsokis habba forgatjuk.
A gyümölcsrétegre először a fehércsokis habot, majd az étcsokisat simítjuk. A maradék habtejszínt kemény habbá verjük, nyomózsákba töltjük, és krémrózsákat nyomunk a torta tetejére, az oldalát pirított mandulával díszítjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!