Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Duplacsokis álomtorta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A krém elkészítéséhez a torta készítése előtti estén vízgőz felett megolvasztjuk a csokoládét, majd hozzáadjuk a tejszínt és a cukrot, és felforraljuk. Miután a krém elérte a megfelelő állagot, hagyjuk teljesen kihűlni, majd hűtőbe tesszük, és egy éjszakán át pihentetjük, hogy jól összeérjenek az ízek. A tészta elkészítéséhez gőz felett megolvasztjuk a csokoládét, majd hozzáadjuk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.04.

A tésztához

A krémhez

Elkészítése

A krém elkészítéséhez a torta készítése előtti estén vízgőz felett megolvasztjuk a csokoládét, majd hozzáadjuk a tejszínt és a cukrot, és felforraljuk. Miután a krém elérte a megfelelő állagot, hagyjuk teljesen kihűlni, majd hűtőbe tesszük, és egy éjszakán át pihentetjük, hogy jól összeérjenek az ízek.

A tészta elkészítéséhez gőz felett megolvasztjuk a csokoládét, majd hozzáadjuk a vajat, a porcukrot, a tojást, a cukrot, és végül a lisztet. Az összetevőket alaposan összedolgozzuk, hogy homogén masszát kapjunk. A tésztát kivajazott-lisztezett tortaformába öntjük, és 175 fokra előmelegített sütőben sütjük, amíg a tészta aranybarnára nem sül.

Amikor a tészta teljesen kihűlt, a hűtőben pihentetett tejszínes-csokis krémmel megtöltjük a tortát, majd kívülről is bevonjuk vele. Végül ízlés szerint díszítjük a tortát, például friss gyümölcsökkel, csokiforgáccsal vagy tejszínhabbal.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is