Elkészítése
A lisztet a zsiradékkal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, és alaposan összegyúrjuk a tésztát. Hat egyenlő részre osztjuk, majd a tepsi alján vagy szél nélküli sütőlemezen hat négyszögletes lapot sütünk.
A töltelékhez a cukrot világosbarnára pirítjuk, majd fél deciliter vízzel és két deciliter tejjel felöntjük. A lisztet a maradék tejjel csomómentesre keverjük, majd a karamellhez öntve sűrűre főzzük, mint egy tejbegrízt. Langyosra hűtjük, majd hozzáadjuk a margarint darabokban és a vaníliás cukrot. Addig keverjük, amíg a keverék teljesen ki nem hűl.
A lapok széleit egyenesre vágjuk, majd a krémmel megtöltjük őket. A tetejét is bevonjuk a krémmel, és a levágott szélek morzsájával megszórjuk.
A lapokat elkészíthetjük méz nélkül is, dupla mennyiségű cukorral és valamivel több tejjel.
A mézzel készült lapok aznap még kemények, csak másnap puhulnak meg.
