Először a sima piskótát készítjük el. Három tojást szétválasztunk, a sárgáját 2 evőkanál vízzel és az olajjal elkeverjük. A fehérjéhez hozzáadunk 1 evőkanál vizet és egy csipet sót, majd kemény habbá verjük. A liszthez fél csomag sütőport keverünk. A sárgáját óvatosan beleforgatjuk a fehérjehabba, majd fokozatosan hozzáadjuk a sütőporos lisztet, óvatosan összedolgozva, hogy a hab ne törjön össze. A masszát egy kivajazott, lisztezett, 26 cm-es tortaformába simítjuk, és 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
A barna piskótát ugyanezzel az eljárással készítjük el, azzal a különbséggel, hogy a liszthez 2 evőkanál kakaóport adunk. Miután mindkét piskóta kihűlt, kettévágjuk őket, így összesen négy lapot kapunk.
A krémhez a pudingporokat a tejben a cukorral kevergetve sűrűre főzzük, majd félretesszük hűlni. A tejszínt porcukorral kemény habbá verjük, az epret pedig vékony szeletekre vágjuk.
Összeállítás:
A tortaformába visszatesszük az egyik piskótalapot, megkenjük a puding egyharmad részével, rá simítunk egy réteg tejszínhabot, és megszórjuk eperrel. Erre kerül a következő piskótalap, majd újra puding, hab és eper, és így tovább, amíg elfogynak a lapok. A legfelső piskótalapot tesszük a tetejére.
A torta tetejét és oldalát bevonjuk a megmaradt tejszínhabbal, és ízlés szerint díszítjük.