Elkészítése
A tésztából piskótát készítünk, amit aranysárgára sütünk, majd hagyjuk kihűlni. Közben a krémhez a tejszínt habbá verjük, az epret pedig leturmixoljuk. A leturmixolt eperhez hozzáadjuk a porcukrot és jól elkeverjük. Ezután egy kis adag tejszínhabot adunk az eperhez, és összekeverjük, hogy a hab és az eper sűrűsége nagyjából megegyezzen. Ilyenkor nem kell aggódni, ha a hab kissé összetörik.
Ha az eperkrém kész, óvatosan hozzáforgatjuk a maradék tejszínhabot, figyelve, hogy a hab ne törjön össze teljesen.
A kihűlt piskótát félbevágjuk, és betöltjük az eperkrémmel. Az oldalát és a tetejét is egyenletesen bevonjuk a krémmel. A tortát eperrel és tejszínhabbal díszítjük, hogy még látványosabb és ínycsiklandóbb legyen.
