Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Epertorta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztából piskótát készítünk, amit aranysárgára sütünk, majd hagyjuk kihűlni. Közben a krémhez a tejszínt habbá verjük, az epret pedig leturmixoljuk. A leturmixolt eperhez hozzáadjuk a porcukrot és jól elkeverjük. Ezután egy kis adag tejszínhabot adunk az eperhez, és összekeverjük, hogy a hab és az eper sűrűsége nagyjából megegyezzen. Ilyenkor nem kell aggódni, ha a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.01.

Tésztához

Krémhez

Díszítéshez

Elkészítése

A tésztából piskótát készítünk, amit aranysárgára sütünk, majd hagyjuk kihűlni. Közben a krémhez a tejszínt habbá verjük, az epret pedig leturmixoljuk. A leturmixolt eperhez hozzáadjuk a porcukrot és jól elkeverjük. Ezután egy kis adag tejszínhabot adunk az eperhez, és összekeverjük, hogy a hab és az eper sűrűsége nagyjából megegyezzen. Ilyenkor nem kell aggódni, ha a hab kissé összetörik.

Ha az eperkrém kész, óvatosan hozzáforgatjuk a maradék tejszínhabot, figyelve, hogy a hab ne törjön össze teljesen.

A kihűlt piskótát félbevágjuk, és betöltjük az eperkrémmel. Az oldalát és a tetejét is egyenletesen bevonjuk a krémmel. A tortát eperrel és tejszínhabbal díszítjük, hogy még látványosabb és ínycsiklandóbb legyen.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is