Elkészítése
Elkészítünk egy adag kavart tésztát, amelyből két tortalapot sütünk, majd készítünk egy újabb adagot, hogy összesen négy tortalapunk legyen. A krémhez krémsajtot keverünk össze porcukorral, ízlés szerint édesítve. Az epreket megmossuk és lecsepegtetjük.
Az első tortalapot megkenjük az édesített krémsajttal, majd az epret szépen feldarabolva eloszlatjuk rajta, és egy kevés porcukorral megszórjuk. Erre ráhelyezzük a következő tortalapot, amelyet szintén megkenünk krémsajttal és rátesszük az epret. Ezt ismételjük meg a harmadik lappal is, végül a negyedik tortalappal befedjük.
Ezután elkészítjük a csokimázat, amelyhez nem adunk vizet, csak gyorsan kell keverni, hogy szép sima legyen. A csokimázat egyenletesen eloszlatjuk a torta tetején és oldalán. Miután a máz megkeményedett, ízlés szerint megmelegítjük a tűz felett, hogy könnyebben elsimíthassuk a torta felületén. A torta tetejét az alkalomhoz és ízlésünkhöz igazodva díszíthetjük.
