Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Epres-mascarpone torta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A piskótához a tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a rumaromát. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a tojássárgájás keverékhez forgatjuk. Egy 27 cm-es tortaformába öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük. Sütés után hagyjuk kihűlni. A mascarponét a tejszínnel, a lekvárral, a habfixálóval és a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
lili008
Beküldte: 2013.02.26.

Piskótához

Krémhez

Díszítéshez

Elkészítése

A piskótához a tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a rumaromát. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a tojássárgájás keverékhez forgatjuk. Egy 27 cm-es tortaformába öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük. Sütés után hagyjuk kihűlni.

A mascarponét a tejszínnel, a lekvárral, a habfixálóval és a friss eperrel összedolgozzuk. A kihűlt piskótát félbevágjuk, és megtöltjük a krémmel. A díszítéshez a tejszínt felverjük, és körbekenjük a tortát. A tetejére friss eperkarikákat vágunk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Tavasz Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
lili008
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is