A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a nádcukrot és a tojások sárgáját. Az egészet robotgép alacsony fokozatán összedolgozzuk.
Ezután hozzáadjuk a sütőport, majd hozzákanalazzuk a lisztet.
Óvatosan összedolgozzuk és a masszát csatos (20*30 cm) formába öntjük, majd előmelegített 180 fokos sütőbe helyezzük és aranybarnára sütjük kb 25-30 perc alatt.
A kisült piskótát kihűtjük, majd félbe vágjuk.
Az alsó lapot megkenjük szamócadzsemmel, majd ráhelyezzük a másik lapot. Ezután elkészítjük a tejszínes krémet.
A tejszínt egy mélyebb edénybe öntjük és habverővel felverjük. A friss epret apróra vágjuk. Ha mirelit eperrel dolgozunk, akkor azt felolvasztjuk és alaposan lecsepegtetjük.
Az epret a habhoz adjuk és óvatosan összedolgozzuk. Az epres habot a piskótára halmozzuk és elsimítjuk.
A tetejét reszelt fehér és étcsokoládéval díszítjük.