A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, amíg egynemű állagot nem kapunk. Fóliába csomagoljuk, majd fél órára a hűtőbe tesszük.
A túrótöltelék hozzávalóit egy tálban alaposan összekeverjük, hogy sima krémet kapjunk.
A hűtőből kivett tésztát egy kivajazott, lisztezett tortaformába nyomkodjuk úgy, hogy pereme is legyen. Villával megszurkáljuk, majd egyenletesen rákenjük a túrós tölteléket.
Előmelegített 180 fokos sütőben 15 percig elősütjük.
Közben az epret a cukorral és az őrölt fahéjjal turmixgépben pépesítjük. A sütőből kivett tortára ráöntjük az epres keveréket, majd visszatesszük a sütőbe, és további 15 percig sütjük.
Amikor a torta kihűlt, óvatosan kivesszük a formából. A tetejét ehető ostyavirágokkal díszítjük, az oldalát pedig tejszínhabbal vonjuk be.
Hűtőben pihentetjük tálalás előtt, hogy az ízek összeérjenek.