Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Eszterházy torta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: A piskótához: 8 tojás 16 dkg cukor 20 dkg liszt 5 dkg darált dió A krémhez: 2 csomag vaníliás pudingpor 8 dl tej 5 evőkanál cukor 10 dkg darált dió 5 ml rum 20 dkg felvert tejszínhab A mázhoz: fehér és barna csokoládé Elkészítés: A 8 tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.03.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

A piskótához:

  • 8 tojás
  • 16 dkg cukor
  • 20 dkg liszt
  • 5 dkg darált dió

A krémhez:

  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 8 dl tej
  • 5 evőkanál cukor
  • 10 dkg darált dió
  • 5 ml rum
  • 20 dkg felvert tejszínhab

A mázhoz:

  • fehér és barna csokoládé

Elkészítés:

A 8 tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a sárgáját, a lisztet és a diót is.

Kerek, kb. 26 cm átmérőjű tortaforma alján 6 db egyforma vastagságú lapot sütünk, előmelegített, közepes hőfokú sütőben.

A krémhez a pudingport a tejben, cukorral megfőzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a keményre vert tejszínhabot, a diót és a rumot is.

A krémet a lapok közé töltjük, majd a felső lap tetejét bevonjuk a a fehér és barna csokival. Tejszinhabbal diszitjük.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Születésnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is