Piskóta
A tojásokat a xilittel habosra verjük, majd hozzáadjuk a kakaóport, végül a vizet. A masszából három kerek lapot sütünk sütőpapírral bélelt tepsiben. Hagyjuk teljesen kihűlni.
Krém
A zselatinlapokat 1 dl vízben beáztatjuk, majd felmelegítjük, hogy teljesen feloldódjanak. A habtejszínt a xilittel félkemény habbá verjük, majd óvatosan hozzáöntjük a folyékony zselatint. Az alsó piskótalapot megkenjük a tejszínes krémmel, megszórjuk a meggyel, ugyanígy rétegezzük a második lappal is, végül a harmadik lappal befedjük.
Csokimáz
A kókuszolajat megolvasztjuk, hozzákeverjük a kakaóport és a xilitet, majd a torta tetejére öntjük, egyenletesen eloszlatva. A félretett meggyszemekkel díszítjük.
Tipp
Ha még gazdagabb ízt szeretnénk, a meggy alá csepegtethetünk egy kevés meggylét vagy rumaromát. A tetejére tehetünk reszelt étcsokoládét is, ami még látványosabbá teszi a tortát.