A tészta hozzávalóiból egy 24 cm-es kapcsos formában a szokásos módon piskótát sütünk. Én a kikevert masszát 3 részre osztottam és külön sütöttem ki a lapokat, de lehet egyben is és akkor három részre kell vágni a megsült tésztát.
A pudingporokat a cukorral, meggylével csomómentesre keverjük és felfőzzük. Elfelezzük és a felébe belekeverjük az alaposan lecsepegtetett meggyet (pár szemet tetgyünk félre a díszítéshez).
A másik felébe még melegen belekeverjük a csokit és a vajat, majd addig keverjük, amíg el nem olvad. Végül a krémeket kihűtjük.
A tejszínt keményre felverjük.
A krémeket és a tejszínt külön-külön habszákba töltjük.
A legalsó lapot visszatesszük a formába (én mindegyik lapot lekentem kevés vízzel hígított cseresznyepálinkával), majd a lap legkülső részét tejszínes krémmel húzzuk körbe, mellé meggyes krém, majd legbelülre csokis krém kerül. Addig folytatjuk, amíg a lap krémmel lesz befedve. Rátesszük a másik lapot, betöltjük, mint az előzőt, befedjük a harmadik lappal.
A maradék tejszínnel bevonjuk a tortát és ízlés szerint díszítjük.