Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Feketeerdő torta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Piskóta elkészítése: 5 tojásfehérjét kemény habbá verünk 5 evőkanál cukorral, majd hozzáadjuk a tojássárgákat. Két csomag csokipudingport összekeverünk fél csomag sütőporral, és óvatosan beleforgatjuk a tojásos habba. Előmelegített sütőben megsütjük a tésztát, majd két egyforma lapot készítünk belőle. Zselé elkészítése: 9 dl meggylében megfőzünk 2 csomag vaníliás pudingport. Amikor elkészült, még melegen hozzákeverjük körülbelül 1,5 […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.10.19.

Piskóta

Zselé

Habhoz

Elkészítése

Piskóta elkészítése:

5 tojásfehérjét kemény habbá verünk 5 evőkanál cukorral, majd hozzáadjuk a tojássárgákat. Két csomag csokipudingport összekeverünk fél csomag sütőporral, és óvatosan beleforgatjuk a tojásos habba. Előmelegített sütőben megsütjük a tésztát, majd két egyforma lapot készítünk belőle.

Zselé elkészítése:

9 dl meggylében megfőzünk 2 csomag vaníliás pudingport. Amikor elkészült, még melegen hozzákeverjük körülbelül 1,5 üveg kimagozott meggyet.

Tejszínhab elkészítése:

1 liter jól lehűtött tejszínt felverünk ízlés szerint cukorral vagy cukor nélkül, hogy kemény habot kapjunk.

Torta összeállítása:

Miután a piskóták kihűltek, mindkét lapot kettévágjuk, így négy réteg lesz. Elkezdjük rétegezni a tortát: az első piskótalapra kerül a meggyes zselé, majd a tejszínhab. Ezt a rétegezést háromszor ismételjük, minden piskótalapra zselé és hab kerül. A végén a negyedik piskótalapot helyezzük a tetejére.

A tejszínhab körülbelül egyharmadát félretesszük a torta díszítéséhez.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is