Piskóta elkészítése:
5 tojásfehérjét kemény habbá verünk 5 evőkanál cukorral, majd hozzáadjuk a tojássárgákat. Két csomag csokipudingport összekeverünk fél csomag sütőporral, és óvatosan beleforgatjuk a tojásos habba. Előmelegített sütőben megsütjük a tésztát, majd két egyforma lapot készítünk belőle.
Zselé elkészítése:
9 dl meggylében megfőzünk 2 csomag vaníliás pudingport. Amikor elkészült, még melegen hozzákeverjük körülbelül 1,5 üveg kimagozott meggyet.
Tejszínhab elkészítése:
1 liter jól lehűtött tejszínt felverünk ízlés szerint cukorral vagy cukor nélkül, hogy kemény habot kapjunk.
Torta összeállítása:
Miután a piskóták kihűltek, mindkét lapot kettévágjuk, így négy réteg lesz. Elkezdjük rétegezni a tortát: az első piskótalapra kerül a meggyes zselé, majd a tejszínhab. Ezt a rétegezést háromszor ismételjük, minden piskótalapra zselé és hab kerül. A végén a negyedik piskótalapot helyezzük a tetejére.
A tejszínhab körülbelül egyharmadát félretesszük a torta díszítéséhez.