Elkészítése
Először is a 6 tojásból szokásos módon kakaós piskótát sütünk. Amikor a piskóta teljesen kihűlt, kivágjuk belőle a macska formát.
A túrót áttörjük, majd ízesítjük cukorral és vaníliás cukorral. A tejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a habfixálót, és végül óvatosan összekeverjük a túróval. Ezt a krémet rákenjük a piskótára.
Ezután elkészítjük a narancsos zselés krémet. Ehhez a vaníliás pudingport a 3 evőkanál cukorral és a narancslével megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Amikor a krém kihűlt, óvatosan rákenjük a túrókrémre. A zselés krém elég folyós lesz, így csak óvatosan kell terelni a megfelelő irányba, hogy szépen elterüljön.
Végül jöhet a dekorálás: először a sötét kontúrokat rajzoljuk meg, majd kitöltjük a macska szeme fehérjét fehér csokoládéval.
