Elkészítése
Tészta elkészítése
A tojásokat szétválasztjuk. A tojássárgákat a cukor nagyobb részével habosra keverjük. A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzákeverjük a felvert sárgájához. Ezután hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, és alaposan összedolgozzuk. A tésztát 180 fokra előmelegített sütőben, 26 cm-es tortaformában 30-40 percig sütjük.
Krém elkészítése
A habtejszínt porcukorral habosra keverjük, majd hozzáreszeljük a gesztenyét és óvatosan összekeverjük. A kihűlt piskótát három részre vágjuk, majd megtöltjük a gesztenyés krémmel.
Torta díszítése
A maradék habtejszínt porcukorral habosra keverjük, majd a torta tetejét és oldalát ezzel a habbal díszítjük. A tortát gesztenyével díszítjük.

