Elkészítése
A tojásokat a cukorral habosra felverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a sütőporral és dióval elkevert lisztet. Az egészet egynemű masszává dolgozzuk. A tésztát egy 26 cm-es tortaformába öntjük, amelyet előzőleg margarinnal kikentünk. Előmelegített sütőben, 160-170 fokon készre sütjük. Miután megsült, hagyjuk teljesen kihűlni, majd három lapra vágjuk.
Az alsó lapot visszahelyezzük a kapcsos tortaformába. A pudingot a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük, majd az alsó lapra simítjuk. Erre ráhelyezzük a második lapot. A margarint a porcukorral és kevés rummal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a gesztenyemasszát, és krémmé dolgozzuk. A krémet a második lapra kenjük, de egyharmadát félretesszük a torta tetejére és oldalára.
A harmadik lapot a krém tetejére helyezzük. A torta tetejét és oldalát a félretett gesztenyekrémmel vonjuk be egyenletesen. A habtejszínt kemény habbá verjük, és ízlés szerint díszítjük vele a tortát. Hűtőben pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek, majd szeletelve tálaljuk.

