Elkészítése
Hozzávalók:
Tészta:
- 2 tojás
- 2 kanál cukor
- 1 kanál liszt
- 1 kanál kakaópor
Krém:
- 1 cs csokis hidegen keverhető pudingpor
- 6 dl habtejszín
- 2 kanál rum
- 250 g gesztenyemassza
- 1 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral keményre verjük és hozzászitáljuk a kakaót és lisztet. Sütőpapírral bélelt, 20 cm-es tortakarikába töltjük és 160 fokon megsütjük.
A krém hozzávalóit kézimixerrel felverjük.
A piskótát tortakarikába rakjuk és megtöltjük a krémmel. Tortánkat hűtőbe tesszük pár órára, ha megkötött késsel körbevágjuk és kivesszük a karikából.
A kész tortát csokival leöntjük és a maradék krémmel, meggyszemekkel díszítjük.

