Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Gesztenyés pudingtorta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Piskóta: A tojások fehérjét kemény habbá verjük, a cukrot apránként adagoljuk hozzá, majd a tojások sárgáját a vaníliás cukorral habosra keverjük. A tojásfehérjéhez adjuk a lisztet, tojássárgáját és a sütőport. Óvatosan csomómentesre keverjük. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Amint kihűlt gesztenyemasszát krumplinyomón át nyomunk, meg kenjük vele a piskótatésztát. Krém: 2 Csomag pudingporból és 1 liter […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.29.

Piskóta

Krém

Elkészítése

Piskóta: A tojások fehérjét kemény habbá verjük, a cukrot apránként adagoljuk hozzá, majd a tojások sárgáját a vaníliás cukorral habosra keverjük. A tojásfehérjéhez adjuk a lisztet, tojássárgáját és a sütőport. Óvatosan csomómentesre keverjük. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Amint kihűlt gesztenyemasszát krumplinyomón át nyomunk, meg kenjük vele a

piskótatésztát.

Krém:

2 Csomag pudingporból és 1 liter tejből pudingot készítünk,

1 csomag mazsolát leforrázzuk, 5 percig áztatjuk benne, majd a mazsolát bele keverjük a forró pudingba.

A kuglófformát hidegvízzel kiöblítjük, és a pudingot beleöntjük.

2 órát a hűtőbe pihentetjük.

Amikor kihűlt a puding, ráborítjuk a gesztenyés piskótára és óvatosan leemeljük a formát, majd tejszínhabbal díszítjük. Jó étvágyat hozzá. :)Sztori: Ajándékba kaptam egy kuglófformát és valamire szeretem volna használni.:) A kuglófért nem rajongunk.:)

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is