Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A margarint felolvasztjuk, és összedolgozzuk a darált keksszel. A masszát egy 25 cm-es tortaformába egyenletesen belenyomkodjuk, majd előmelegített sütőben 180 °C-on 10 percig sütjük. Ezután hagyjuk teljesen kihűlni. Amíg a tészta hűl, elkészítjük a krémet. A két tojást habosra keverjük a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a kristálycukrot, és alaposan elkeverjük. Ezután hozzáadjuk a mascarponét, és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2013.04.04.

Tésztához

Töltelék

Elkészítése

A margarint felolvasztjuk, és összedolgozzuk a darált keksszel. A masszát egy 25 cm-es tortaformába egyenletesen belenyomkodjuk, majd előmelegített sütőben 180 °C-on 10 percig sütjük. Ezután hagyjuk teljesen kihűlni.

Amíg a tészta hűl, elkészítjük a krémet. A két tojást habosra keverjük a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a kristálycukrot, és alaposan elkeverjük. Ezután hozzáadjuk a mascarponét, és simára dolgozzuk. A zselatint 1 dl hideg vízben feloldjuk, majd a csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük, és hozzákeverjük a krémhez.

A krémet a kihűlt tésztára öntjük, majd a tortát 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Tavasz Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is