A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat, és tovább verjük. Ezután óvatosan beleforgatjuk a lisztet, végül hozzáadjuk a megolvasztott, de már nem meleg margarint.
A masszát margarinnal kikent sütőformába simítjuk, és világosra sütjük. Ha a tészta elkészült, kihűtjük. A pudingport a szokásos módon felfőzzük, langyosra hűtjük, majd a kihűlt tésztára kenjük. A süteményt hűtőbe tesszük, amíg a puding megszilárdul.
Ezután a tetejét gyümölcsökkel díszítjük. A zselatint 3 dl vízben, 2 evőkanál cukorral feloldjuk, felfőzzük, kissé lehűtjük, és amikor már kezd kocsonyásodni, a gyümölcsökre öntjük. Ismét hűtőbe tesszük, míg teljesen megdermed, majd szeletelve tálaljuk.