Elkészítése
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgához hozzáadjuk a cukrot és összekeverjük, ezután hozzáadjuk a lisztet és fél csomag sütőport, majd ezt is összekeverjük.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd ráöntjük a tojássárgás masszára és óvatosan összedolgozzuk.
A gyümölcstorta formát kivajazzuk és kilisztezzük. Beleöntjük a tésztát, majd tűpróbáig sütjük 180 fokon.
Amíg sül a lap, a szilvát kimagozzuk és tetszés szerint felvágjuk.
A pudingport a tejben felfőzzük nagyjából úgy, hogy mire megsül a lap, addigra legyen készen a pudingunk, hogy ne hűljön ki nagyon, mert különben összeáll.
Ha megsült a tészta, kicsit hagyjuk hűlni, majd egy lapos felületre borítjuk. Rátesszük a szilvát, ráöntjük a még folyós pudingot és a tetejére is szilvát teszünk.
A tortazselét a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük, majd a tortára öntjük (nem volt itthon tortazselém, szóval az nincs a képen).









