Először a 10 tojás fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a 10 evőkanál kristálycukrot, és addig keverjük, amíg habos nem lesz. Ezután egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat, végül belekeverjük a 10 evőkanál lisztet és a sütőport. A masszát egy kivajazott-lisztezett tortaformába simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Krém elkészítése
A krém összetevőit (általában cukor, tej, tojás, esetleg liszt vagy keményítő) felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Közben a habhoz a tejszínhabot robotgéppel kemény habbá verjük. Miután a krém kihűlt, óvatosan összeforgatjuk a tejszínhabbal, hogy könnyű, habos állagot kapjunk.
Torta összeállítása
A megsült és kihűlt piskótát három egyenlő részre vágjuk, majd mindegyik réteget enyhén meglocsoljuk rumaromával. A tortaformát, amelyben sütöttük a piskótát, kibéleljük alufóliával úgy, hogy a fólia minden oldalon túllógjon.
Először a lecsöpögtetett gyümölcsöt öntjük a tortaformába. Erre kerül a krém egy része, majd az első piskótalap. Ismét krémet kenünk rá, majd újabb piskótalap következik, ezt még egyszer megismételjük.
Hűtés és tálalás
Az alufóliát ráhajtjuk a tortára, és hűtőbe tesszük kb. 2-3 órára, hogy a torta összeálljon. Amikor készen van, a tortát kivesszük a hűtőből, és tálalásra készen felszeleteljük.