Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Habos epertorta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hozzávalókból a szokásos módon piskótalapot sütünk, mikor kihűlt két lapra vágjuk. Az epret megmossuk, pár szemet félre teszünk a díszítéshez, a többit feldaraboljuk és botmixer segítségével pürésítjük. A zselatint beáztatjuk 6 ek. vízbe vagy eperlébe és állni hagyjuk. A mascarponét elkeverjük a joghurttal, a cukorral és a vaníliás cukorral. A zselatint felmelegítjük, hozzáadunk 3 […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.06.17.

Tészta

Krém

Díszítéshez

Elkészítése

A hozzávalókból a szokásos módon piskótalapot sütünk, mikor kihűlt két lapra vágjuk. Az epret megmossuk, pár szemet félre teszünk a díszítéshez, a többit feldaraboljuk és botmixer segítségével pürésítjük. A zselatint beáztatjuk 6 ek. vízbe vagy eperlébe és állni hagyjuk. A mascarponét elkeverjük a joghurttal, a cukorral és a vaníliás cukorral.

A zselatint felmelegítjük, hozzáadunk 3 ek. mascarponés krémet, majd a krém egészéhez adjuk, jól átkeverjük. A habtejszínt habbá verjük és hozzáadjuk a pépesített eperhez. A habos epret beleforgatjuk a zselatinos mascarponéba. A piskótalapunk köré felrakjuk a kapcsos tortaformát, rásimítjuk a krémet és befedjük a másik tortalappal, kicsit megnyomkodjuk.

Hűtőben egy éjszakát állni hagyjuk.

A habtejszínt habbá verjük, habzsákba töltjük és ezzel díszítjük a tortánkat. Pár szem eperrel dekoráljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Nyár Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is