Elkészítése
Hozzávalók:
- 175 g tejföl
- 20 dkg porcukor
- 500 ml habtejszín
- 1 csomag habfixáló
- 4 csomag vaníliás cukor
- 300 ml feketekávé
- 1 ek rum
- 40 dkg babapiskóta
Elkészítése:
A tejfölt a porcukorral simára keverjük. A habtejszínt felverjük 1 csomag habfixálóval és két csomag vaníliás cukorral.
A 27 cm-es kapcsos tortaformát előkészítjük.
A kávét ízlés szerint rummal és két csomag vaníliás cukorral összekeverjük, majd a babapiskótát megmártogatjuk benne.
Rétegesen rakjuk -babapiskóta-krém-babapiskóta -krém (krémmel fejezzük be), cukrozatlan kakaóporral vagy fahéjjal beszórjukés csokimázzal vonjuk be.
Hűtőben 1 éjszakát pihentetjük.

