Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Húsvéti csokitorta tojás

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először a piskótát kerek formában sütjük meg, és egy kanál kakaót is hozzáadunk. Miután megsült, tojás alakúra vágjuk, a maradék piskótát félretesszük, ebből fogjuk formázni a csúcsos részt. A 4 dl tejből elkészítjük a pudingot, először cukor nélkül. Miután kihűlt, géppel hozzákeverünk fél margarint, 8 kanál porcukrot, 1 dl habtejszínt és 1 kanál kakaóport. Az […]

Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.28.

Hozzávalók

Elkészítése

Először a piskótát kerek formában sütjük meg, és egy kanál kakaót is hozzáadunk. Miután megsült, tojás alakúra vágjuk, a maradék piskótát félretesszük, ebből fogjuk formázni a csúcsos részt.

A 4 dl tejből elkészítjük a pudingot, először cukor nélkül. Miután kihűlt, géppel hozzákeverünk fél margarint, 8 kanál porcukrot, 1 dl habtejszínt és 1 kanál kakaóport. Az egészet gépi habverővel felverjük, hogy könnyű, laza csokikrémet kapjunk.

A csokikrémmel megkenjük a piskótalapokat, közéjük meggyszemeket és darabolt vagy kapart étcsokoládét teszünk. A félretett piskótadarabokat a krémmel formára igazítva a torta tetejére tapasztjuk, hogy tojás alakú legyen.

A maradék 2 dl habtejszínből felvert habbal vonjuk be a tortát, majd ízlés szerint dekoráljuk. A habból pár csepp ételfestékkel színezhetünk is díszítéshez.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Profiknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is