Elkészítése
Először a piskótát kerek formában sütjük meg, és egy kanál kakaót is hozzáadunk. Miután megsült, tojás alakúra vágjuk, a maradék piskótát félretesszük, ebből fogjuk formázni a csúcsos részt.
A 4 dl tejből elkészítjük a pudingot, először cukor nélkül. Miután kihűlt, géppel hozzákeverünk fél margarint, 8 kanál porcukrot, 1 dl habtejszínt és 1 kanál kakaóport. Az egészet gépi habverővel felverjük, hogy könnyű, laza csokikrémet kapjunk.
A csokikrémmel megkenjük a piskótalapokat, közéjük meggyszemeket és darabolt vagy kapart étcsokoládét teszünk. A félretett piskótadarabokat a krémmel formára igazítva a torta tetejére tapasztjuk, hogy tojás alakú legyen.
A maradék 2 dl habtejszínből felvert habbal vonjuk be a tortát, majd ízlés szerint dekoráljuk. A habból pár csepp ételfestékkel színezhetünk is díszítéshez.
