A tojásokat szétválasztjuk. A cukor felét kikeverjük a sárgákkal, a maradék cukorral pedig kemény habbá verjük a fehérjéket. A habba óvatosan belekeverjük felváltva a sárgákat, és beleszitáljuk a sütőporos lisztet. Óvatosan összeforgatjuk a masszát, hogy levegős maradjon. Egy 26 cm-es tortaformát kivajazunk és megszórunk liszttel, majd beleöntjük a tésztát. 170 fokon tűpróbáig sütjük, és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a befőttet apróra vágjuk, és összekeverjük a joghurttal. A tejszínt kemény habbá verjük. Fél dl baracklében feloldjuk a zselatint, majd addig melegítjük, amíg el nem olvad, de nem forraljuk fel. A langyos zselatint a barackos joghurttal elkeverjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a tejszínhab felét.
A kihűlt tésztát három részre vágjuk, és megtöltjük a krémmel. A maradék habbal díszítjük ízlés szerint.