A piskótához a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a kakaóport és a sütőport. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a masszába forgatjuk. A tésztát sütőpapírral bélelt, 22 cm-es tortaformába simítjuk, és 200 fokon 15–20 perc alatt készre sütjük. A piskótát a formában hagyjuk kihűlni.
A krémhez a kávét a cukorral és a csokis pudingporral sűrűre főzzük, majd langyosra hűtjük. A kihűlt piskótán, a formában eloszlatjuk a krémet, így az nem tud lefolyni.
Azonnal rárakjuk a tetszés szerinti friss vagy konzerv gyümölcsöket (pl. eper, barack, kiwi, szőlő), majd tortazselét készítünk a csomagolás utasítása szerint, és egyenletesen a gyümölcsök tetejére öntjük. Hűtőben dermesztjük, majd a formából kivéve szeleteljük.
Tipp
A kávé ízét enyhíthetjük, ha fele részben tejjel főzzük a pudingot. A gyümölcsöket variálhatjuk az évszaknak megfelelően, így mindig más ízvilágú tortát kapunk.