A piskótát 26 cm-es tortaformában sütjük.
A négy tojásból piskótát készítünk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgáját a cukorral, liszttel és sütőporral elkeverjük, majd óvatosan, kézzel hozzáforgatjuk a tojáshabot. A masszát a tortaformába öntjük, és megsütjük.
Amikor a piskóta kihűlt, elkészítjük a krémet.
A porcukrot elkeverjük a kefirrel és a citromlével. A tejszínhabport 3 dl tejjel és a habfixálóval felverjük. A zselatint 2,5 dl tejben elkeverjük, majd felforraljuk. Amikor a zselatin kihűlt, összekeverjük a kefires-tejszínes krémmel. Ízlés szerint gyümölcsdarabokat is adhatunk hozzá – mi általában felkockázott barackbefőttet keverünk bele.
A krémet a piskóta tetejére öntjük. Amikor megdermedt, gyümölccsel díszítjük, végül gyümölcskocsonyát öntünk a tetejére.