A tejet a vaníliás cukorral felforraljuk, majd hagyjuk egy kicsit kihűlni. Ezután ráöntjük a kekszre, és állni hagyjuk, hogy jól átpuhuljon.
Közben a túrót és a mascarponét egy keverőtálba tesszük, és ízlés szerint a gyümölcs (konzerv) levével vagy tejjel elkezdjük keverni. Hozzáadjuk a mazsolát, a pudingport és a zselatint, majd addig keverjük, amíg sima, egynemű krémet nem kapunk.
A kekszet a tortaforma aljára rétegezzük 2-3 sorban, attól függően, milyen vastag alapot szeretnénk. Erre egyenletesen rásimítjuk az elkészült krémet. A tetejére gyümölcsöt helyezünk, majd az egészet tortazselével bevonjuk.
A tortát rövid időre a hűtőszekrénybe tesszük, hogy a zselé megdermedjen és az ízek összeérjenek. Garantáltan gyorsan el fog fogyni! Jó étvágyat kívánunk!