Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Kit-kat torta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet, a szódabikarbónát és a sütőport alaposan összekeverjük. A tojásokat szétválasztjuk: a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját pedig a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztes keveréket és a kakaóport, majd óvatosan beleforgatjuk a keményre felvert tojásfehérjehabot. A masszát vajjal kikent és liszttel meghintett tortaformába öntjük, majd előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Amikor elkészült, hagyjuk […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.02.17.

Tésztához

Krémhez

Díszítéshez

Elkészítése

A lisztet, a szódabikarbónát és a sütőport alaposan összekeverjük. A tojásokat szétválasztjuk: a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját pedig a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztes keveréket és a kakaóport, majd óvatosan beleforgatjuk a keményre felvert tojásfehérjehabot.

A masszát vajjal kikent és liszttel meghintett tortaformába öntjük, majd előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Amikor elkészült, hagyjuk teljesen kihűlni.

A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a megolvasztott csokoládét és a porcukrot, és alaposan elkeverjük.

A kihűlt tortát kivesszük a formából, kettévágjuk, és a krém egyharmadával megtöltjük. A maradék krémet a torta tetejére és oldalára kenjük. A csokoládékat a barázdák mentén eltörjük, és a torta oldalához nyomkodjuk.

Végül a tetejére elszórjuk a cukorkákat, és az egész tortát szalaggal átkötjük. Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Születésnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is