Elkészítése
A 3 tojást szétválasztjuk, a sárgáját külön tálba tesszük, a fehérjét pedig egy nagyobb tálba. A tojásfehérjét kézi mixerrel addig verjük, amíg kemény habot nem kapunk. Lassabb fokozatra állítjuk a mixert, és folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a 3 evőkanál kristálycukrot, majd a tojássárgáját, végül pedig a 3 evőkanál lisztet, 2 evőkanál kakaóport és a fél csomag sütőport. Ha ez kész, a masszát kivajazott tortaformába öntjük, és tűpróbáig sütjük.
A pudinghoz a fél liter tej körülbelül negyedével kikeverjük a pudingport, és 3 evőkanál cukrot rakunk bele. A maradék tejet felforraljuk, majd forrás közben hozzáadjuk a kikevert pudingport. Ha ez kész, akkor a pudingot a kihűlt sütemény tetejére öntjük, és kivivel díszítjük.
